Helen Eriksson ny ordförande

Nya styrelsen: Andreas Ljungström, Øyvind Eriksen, Helen Eriksson, Peter Norberg och Ulf Kristofersson. Saknas gör Jonas Strandberg och Sebastian Åhsén.
Nya styrelsen: Andreas Ljungström, Øyvind Eriksen, Helen Eriksson, Peter Norberg och Ulf Kristofersson. Saknas gör Jonas Strandberg och Sebastian Åhsén.
Selånger SK Bandys årsmöte innebar stora förändringar i styrelsen. Helen Eriksson tar nu plats som föreningens första kvinnliga ordförande och ett till stora delar nytt och hungrigt gäng trummar nu vidare.

Efter att under verksamhetsåret 2013-14 ha gjort ett minusresultat på runt 215 000 kr studsade föreningen tillbaka rejält med ett plus på nästan 240 000 kronor det senaste verksamhetsåret. Kassör Uffe Kristofersson lade också fram en budget för kommande år som tar sikte mot ett plusresultat på 166 000.

Selånger Bandy har en tyngande ryggsäck i form av skulder till Intersportbutiken i Sundsvall och LA Sport. Där finns avbetalsningsplaner som föreningen följer klockrent och fortsätter det på det viset är skulderna borta om ett och ett halvt år. Intersportbutiken i Sundsvall har som många säkert vet gått i konkurs och vad det betyder för vår skuld är inte klart ännu.

Bengt Berglund, Lennart Hallberg och Maggi Sandin klev i samband med årsmötet av styrelsearbetet. De har alla bidragit till att ungdomsverksamheten det senaste året hade 175 aktiva barn, till ökad kostnadsmedvetenhet i föreningen och därmed också till det fina ekonomiska reultatet. Bra jobbat och tack för er insats!

Nu tar nya krafter över. Ordförande blir Helen Eriksson, som varit suppleant det senaste året.

- Vi kommer ha första mötet på tisdag 9 juni. Då tar vi ut riktningen. Då pratar vi ihop oss om vad som är viktigast, säger Helen.

Ekonomisk sanering och utökad ungdomsverksamhet har varit prioriterat på sistone. Föreningen har också ett uttalat mål om att ha ett herrlag som är etablerat i Allsvenskan. 

Nya i styrelsen är också:
 • Øyvind Eriksen - en av ungdomsledarna i föreningen. Till vardags utvecklingspedagog inom kommunen.
 • Andreas Ljungström - även han ungdomsledare. Säljare av yrkes- och profilkläder.
 • Peter Norberg - gammal räv i föreningen. Brinner för att utveckla tjejverksamheten. Egen företagare.
 • Jonas Strandberg - helt ny för föreningen. Verksamhetschef på Reko Sundsvall.

Sedan tidigare finns kassören Uffe Kristofersson och sportkommitténs Sebastian Åhsén i styrelsen.

- Jag tror det där blir ett jättebra gäng, säger dess ordförande Helen Eriksson och fortsätter:

- Styrelsen ser fram emot det kommande året!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

 • P.H. • 17 juni 2015 22:06:06
  Tack Lars-Olov och Barbro för era tillrop! Vi minns era insatser för föreningen och är glada att ni fortsätter vara en del av gemenskapen.
 • Lars Olov Olsson • 9 juni 2015 19:23:02
  Jag önskar Selånger Bandy lycka till i framtiden. Det gläder mig som gammal SSK:are att det finns en styrelse som är beredd att lägga ner ett arbete med att driva klubben mot nya mål.
  Hälsningar från en som vet vad som krävs, Lars Olov Olsson
 • Barbro Hegrelius Jonson • 4 juni 2015 13:06:23
  Grattis, Selånger Bandy, till den nya styrelsen! Särskilt gläder det mig att du, Helen, tagit på dig uppdraget som ordförande. Det här kommer säkert bli jättebra!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna