Ny tränare och två nya spelare - i nya tröjor

Se, i våra nya spelskjortor! Niklas Söderlind, Simon Hansson och Henrik Söderlind. Foto: Jonas Rönnqvist (bra fotat!) Se, i våra nya spelskjortor! Niklas Söderlind, Simon Hansson och Henrik Söderlind. Foto: Jonas Rönnqvist (bra fotat!)

Vi är mycket glada att kunna presentera tre förstärkningar i A-laget. Simon Hansson och bröderna Niklas och Henrik Söderlind - välkomna till Selånger!

Simon är alltså vår nya huvudtränare. Han är bandyfostrad i Bollnäs där han haft många ungdomslag och även varit ungdomsansvarig för hela föreningen. En eldsjäl! Just nu är Simon en av de som ingår i första kullen av Högre tränarutbildning (HTU) med bandyinriktning. Inom några år kommer det att bli krav på att alla som tränar ett elitserielag i bandy ska ha gått den utbildningen.

Tiden är kommen för Simon att ta sig an ett A-lag och därmed blir han den yngsta huvudtränaren i Selånger någonsin med sina 25 bast (född 90). I sitt första möte med spelarna ikväll presenterade han kort för vad han står för som ledare och vilka tankar han vill att SSK:s spel ska vila på i vinter.

Ett par av de som tyckte att det lät bra var Henrik och Niklas Söderlind (födda 88 och 91) som precis som Simon ikväll skrev på för Selånger. Deras moderklubb är Härnösand och allt tyder på att vi har fått två killar som kommer att passa bra in i laget. Båda är allroundkunniga, men med viss slagsida åt posiitioner lägre ner i banan.

Trevligt, pojkar, att ni vill köra med Selånger!

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

  • Uffe i IFK • 5 april 2015 23:33:07
    Aprilskämt?

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna