Förlusttyngd, men nyttig cup

Kalle Högberg efter två hat-trick i helgen. Han kallas för övrigt Sväv eftersom han oftast har en mössa högt upp på huvudet. Foto: Nicklas Blomqvist Kalle Högberg efter två hat-trick i helgen. Han kallas för övrigt Sväv eftersom han oftast har en mössa högt upp på huvudet. Foto: Nicklas Blomqvist

Det blev endast förluster när vi som enda division 1-lag var med i Leksand Sparbank Cup i Rättvik i helgen. Rättvik, Borlänge och lag ur de högsta serierna i Finland och Norge stod för motståndet.

Vi har testat två olika uppställningar under turneringen och vi flyttade runt spelare på några olika positioner. Det kommer att ta ett tag innan det sätter sig.

Sista matchen mot Mjöndalen när vi ledde med 4-1, men tappade till 4-5, svider. Ändå skönt att veta att det inte var tur eller konstiga domslut som tog oss till ledningen. Vi visade även spelförande kapacitet då vi vann andra halvleken mot Solberg.

ST: Selånger föll i sjätte matchen också

För övrigt blev Nicklas Blomqvist skadad. Troligen ett muskelfäste i axeln som fick en alltför hård smäll. Tobias Holdo insjuknade under turneringen och därför stod Johan Karlsson fem av de sex matcherna.

Nu går vi vidare. PDSG!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna