Fjärde nyförvärvet: Christoffer Norgren

Norgren inför en träningsmatch mot Helenelund i Uppsala hösten 2011. Norgren inför en träningsmatch mot Helenelund i Uppsala hösten 2011.

Han har setts i Selångertröjan förut och nu är han tillbaka. Efteråt ett år i norska Drammen blir det SSK kommande säsong för hälsingepojken Christoffer Norgren.

Innan Christoffer drog till Norge spelade han i Ljusdals BK och var med i den ljusdalstrupp som tog steget upp i Elitserien. Under ett par säsonger gjorde han då några matcher med Selånger eftersom LBK och Selånger hade ett samarbetsavtal då. Vi har lärt känna honom som en fartfylld och dribblingsskicklig ytterhalv.

Varför väljer du Selånger nu?
- Det känns som att ni har något på gång och har bra ambitioner och vill satsa och det tåget vill jag vara med på! Och sen så har jag ju spelat några matcher med er tidigare så jag vet lite vad jag kommer till. Det är ett skönt gäng! Och det ligger rätt nära till Ljusdal och Vallsta där jag har familj och vänner!

Vad kommer att kunna bidra med då?
- Jag kommer att bidra med glädje, fart, offensiv attityd och fokus.

Säger Norgren som ansluter till SSK-truppen i augusti.

Selångers sportchef Patrik Åsell är nöjd.

- Ja, äntligen! Vi var på honom ifjol också, men förstod då att Christoffer ville pröva på utmaningen med att spela i en norsk klubb. Men nu blev det nya förutsättningar eftersom vi är i Allsvenskan och då valde han oss. Han är bra på rören och har stor potential. Vi hoppas att han fortsätter att utvecklas hos oss.

P.H.
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna