Inför SSK-Rättvik, lör 2 mars

Får vi jubla på detta vis även i år? Får vi jubla på detta vis även i år?

Förrförra säsongen blev vi fyra i serien. Förra året var vi trea. I år blev vi följdriktigt tvåa i serien och gick till kval. Vi vill dock inte vänta in nästa säsong för att då bli etta i serien, utan vi går gärna upp redan nu.

 

Kvalet mellan laget från division 1 norra och allsvenskan norra har varit ovissa historier de senaste säsongerna. 2010/11 spelade Karlsborg och Västanfors lika i första matchen och Fläkten vann sedan hemma med uddamålet. 2011/12 vann Nyborg med uddamålet i första matchen mot Skutskär för att sedan klara oavgjort på bortaplan och ta steget upp.

 

Vi tar det som tecken på att vi inte behöver ha någon överdriven respekt för våra motståndare. Vi tror att Rättvik är bra, men vi kan vi också.

 

The Gregster har varit sjuk och inte tränat på hela veckan, men förhoppningsvis dyker han upp och hänger ett par kassar ändå. Simba vilade på grund av skadekänning igår och Danne stod över för att han kände sig mystiskt trött, förhoppningsvis ingen infektion dock (eller så skulle han kolla på när Färjestad spelade ishockey i Timrå). Det ser ut som att alla kan spela (förutom gamle Martin Wiström då) och det har ju inte hänt på hela säsongen,

 

Välkomna till Gärdehov!

 

Selånger SK Bandy - IFK Rättvik

Allsvenskt kval

Lördag 2 mars, kl. 13.00

Gärdehov

 

Kommentera gärna nyheten:

  • Bengt • 2 mars 2013 10:43:22
    nja
  • P.H. • 1 mars 2013 22:25:26
    Spännande!
  • Bengt • 1 mars 2013 20:56:42
    Kan ordnas. Tuttull alltså.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna