Inför Selånger-Skutskär, lör 23 feb

Sista lördagen i februari är en härlig dag i Bandysverige. Många serier ska avslutas och i dessa serier spelas alla matcher i denna den sista omgången samtidigt. De flesta lag vet redan hur utfallet blev den här säsongen, men för andra lag infinner sig sanningens minut.

 

Däribland Selånger. Det är kul att det ska spelas en avgörande match på Gärdehov och det är skönt att vi i Selånger kan gå in i den med en så bra känsla. Vi har sju raka segrar, varav en där vi nollade serieledaren Härnösand. Samma Härnösand som slagit Skutskär två gånger. Det gör oss inte till favoriter, men vi vet att vi är väl förtjänta av en plats i toppen av Norrettan.

 

Vi vet också att vi är svårslagna på Gärdehov. Faktum är att vi är obesegrade här hemma denna säsong med både försäsongs- och seriematcher inräknade. Och Skutskär har tidigare haft svårt på Gärdehov. För vad det nu är värt.

 

Vi vet alltså att vi kan. Så nu är det bara att släppa lös. Våga och vinna!

 

Selånger SK Bandy - Skutskärs IF

Division 1 Norra

Lördag 23 februari kl. 15.00

Gärdehov

 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna