Inför SSK-Västanfors, lör 16 feb

När ska den här jeppen göra ett mål då? När ska den här jeppen göra ett mål då?

Selångers bandyäventyr fortsätter. Denna lördag kommer virvlande Västanfors upp från Fagersta och ska försöka sno poäng av oss. Vi ska göra allt för att stoppa dom.

 

Inför förra matchen uttrycktes en tillfredsställelse över att vi var skade- och sjukdomsfria sånär som på Wiströms gamla suraxel. Förmodligen aktiverades något virusutsläpp som var kopplat till publiceraknappen för i samma stund som den informationen hamnade på hemsidan blev Danne sjuk. Dessutom hade Jesse J inte fått till något bra skydd för sitt käkben och bara några minuter in i matchen mot ÖBS blev Greger knäskadad.

 

Hur det blir med denna trio imorgon och vilket lag vi slutligen ställer upp med bestäms på matchdagens morgon när solen precis gått upp och Östen Sundin går ut för att hämta in tidningen. Han tar ett par djupa andetag av den friska luften.

 

- Vilken härlig dag, tänker han. Hoppas Selånger tar sjunde raka idag.

 

Vad gäller vårt motstånd - Fläkten - så tycks dom ha blivit allt bättre under säsongen. 9-2 hemma mot Östersund senast och 4-4 borta mot Härnösand helgen innnan är starka papper. Det håller inte med någon söndagsåkning inte.

 

Det är även Målkavalkaden i denna match, dvs. ett gäng företag och privatpersoner skänker en summa till SSK för varje mål vi mäktar med. Om du inte anmält dig: Gör det nu! (Och få fri entré till matchen och deltagande i ett lotteri med fina priser.)

 

Kom till Gärdehov och stötta oss. Det behöver vi!

 

PDSG!

 

Selånger SK Bandy - Västanfors IF

Division 1 norra

Lördag 16 februari, kl. 13.15

Gärdehov

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna