Inför Östersund-SSK, ons 13 feb

Årets vinnargäng! Årets vinnargäng!

Det är tätt i toppen av division 1 norra. Härnösand besegrade Skutskär i söndags och har nu tappat en poäng mindre än oss och Skutskär, men för oss är situationen egentligen oförändrad; vi måste fortsätta rada upp segrarna för att komma etta eller tvåa i sluttabellen.

 

Inför onsdagsmatchen mot Östersund borta har vi bara en indisponibel spelare i truppen och det är långtidsskadade Martin Wiström, som numer går med högerarmen i mitella efter axeloperationen för ett par veckor sen. Jensa J är tillbaka efter käkbrottet, Wox håller sina ljumskar i schack och André är frisk igen. Konkurrens om platserna nu!

 

Östersund siktade mot en fjädeplats i tabellen innan säsongen. Den möjligheten gick om intet när laget förlorade borta mot Västanfors senast. ÖBS har ett svagt bortafacit, men är desto starkare hemma. Har bara förlorat en match på Odenvallen den här säsongen och det mot serieledande Härnösand.

 

 SSK går för två poäng. PDSG!

 

Östersunds BS - Selånger SK Bandy

Division 1 norra

Onsdag 13 februari kl. 19.00

Odenvallen

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna