200 bandykids på Gärdehov

Nu på lördag står Selånger som värd för ett matchsammandrag med ungdomslag från Umeå, Härnösand och Söråker. 200 barn ska spela tremanna-(!), femmanna- och sjumannabandy på Gärdehov.

 

Ungdomskommitténs Helen Eriksson är spindeln i nätet och när hemsidan frågar henne vad som måste göras inför ett sammandrag mejlar hon en talande lista till svar: Boka isen, skicka inbjudan till lagen, ta emot anmälan, upprätta spelschema, ordna domare, domartröjor och pipor, göra inköp till fiket, fixa växelkassa till fiket, ordna protokoll till sekretariatet...

 

Et cetera

Et cetera

 

Allt från bakning till sargbygge.

 

Det krävs en hel del när bland annat över 200 luncher ska serveras.

 

Helen, hur är utvecklingen på ungdomsbandyn i Västernorrland, Jämtland och Västerbotten?

- Lite både och... Sammandragen arrangeras ett per lag och det har varit lika många i år som i fjol. Tyvärr blev Östersunds sammandrag inställt på grund av för få anmälda, men det kan bero på att sammandragsplaneringen blev väl tajt. Men på just det här sammandraget har vi fler deltagare på detta sammandrag jämfört med förra året. Vi får hoppas att alla föreningar fortsätter att arbeta med att fylla på med yngre generationer.

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

 • P.H. • 11 februari 2013 11:21:49
  Nu finns bilder att titta på i flödet Nytt om SSK. Rubriken är Bilder från helgens sammandrag.

  Vad gäller matchresultat kommer vi inte publicera några sådana eftersom Selånger Bandy som förening inte fokuserar på siffermässiga resultat när det är fråga om knattebandy.
 • P.H. • 10 februari 2013 12:35:39
  Det kommer bilder här på hemsidan vad det lider. Bilder har redan publicerats i vårt facebookflöde. Du får gärna gå med i gruppen Selånger SK Bandy där om du finns på Facebook.

  Resultaten borde förstås finnas någonstans också. Ska undersöka saken.
 • Ove • 10 februari 2013 12:27:10
  Trevligt/roligt med alla poolspel för ungdomsbandy i Norrland. Vore ännu trevligare att få ta del av matchresultat + bilder från poolspelet.

  Bandyfan tr Trollhättan med barnbarn fr Umedalens IF

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna