Var med i Målkavalkaden!

Vi hoppas på många Selångermål mot Västanfors. Vi hoppas på många Selångermål mot Västanfors.

I A-lagets hemmamatch mot Västanfors lördagen den 16 februari är det dags för årets upplaga av Målkavalkaden!

 

Den går till så att privatpersoner eller företag skänker en slant för varje mål Selånger gör. När vi mötte Västanfors borta blev det vinst med 6-4.


En nyhet för i år är att alla som är med i Målkavalkaden går in gratis den 16/2. Företag har två gratisinträden. Säg till i biljettkassan när ni kommer.

 

Målkavalkaden är också ett lotteri. Privatpersoner som deltar kan vinna fina priser, som till exempel flygbiljetter fram och tillbaka till Bromma från Sundsvallsflyg, fina verktyg från Beijer, kryssning med Silja Line.

 

För privatperson är insatsen 20 kr per mål
För företag är insatsen 100 kr per mål

 

Naturligtvis går det att höja insatsen. (40 kr ger två lotter, 60 kr tre osv.)

 

Nu ber vi DIG om hjälp att samla så många deltagare som möjligt! Både privatpersoner och företag. Hjälps vi åt kan det bli mycket pengar till klubben till en relativt liten insats för dig som privatperson/företagare. Vi snackar om många bäckar små...


Mejla namn och mejladress på privatperson eller företag och hur mycket de väljer att satsa per Selångermål till peter.norberg@selangerbandy.se

 

När matchen är spelad kommer en faktura per mejl till personerna som deltar. Alla som betalat in 1/3 2013 är med på utlottningen. Dragning 4/3 2013. Deltagarna och vinnarna läggs upp på hemsidan.

 

Pressa det som går!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna