Inför Lunden och UNIK 6-7 okt

Frågorna är många. Gör Ingemar Aava comeback? Frågorna är många. Gör Ingemar Aava comeback?

Spola! Spola isen!

 

Så är det äntligen dags även för Selånger Bandy att få skrinna ut på en riktig bandybana. Hittills har vi hållit till inne på rinken i Gärdehallen, vilket i och för sig också är trevligt, men bandy är det inte.

 

Spela! Spela bandy! Det gillar vi.

 

Precis som förra året är Helenelund de första som bjuder upp till dans. På samma ställe även, Relitahallen i Uppsala. Helenelund har hunnit med att spela ett par matcher (Norrtelje och Skutskär), så man får väl anta Sollentunas stolthet börjar bli riktigt varma i sina spelskjortor.

 

Samma sak gäller Uppsala-Näs IK som vi möter på söndag. De har lirat mot E-tuna och Djurgår'n, vunnit båda och är favoriter i division 1 östra efter att ha värvat ihop ett riktig bra gäng under sommaren.

 

Selånger då? Laget i vårt hjärta. Ja, vi räknar med att surfa vidare på fotbollslagets vinnarvåg och sopa hem helgens matcher ganska lätt. Eller så är vi bara nöjda att få komma upp på banan och joxa med nystanet lite.

 

Frågorna är förstås många: Har Micke G sågat av klubban för mycket? Kommer Wox komma ihåg att ta av sig skydden? Har Bergelin äntligen låtit sy in en mobilficka i brallorna? Hur faller Andrés försäsongsdiet bestående av endast physalis och vörtlimpa ut?

 

Vi har skador. Martin Wiström (axel), Dennis Nilsson (fot) och Eric Öckerstedt (hövve, nä'rå, han har hjärtsäcksinflammation och det är ju inget att skämta om). Och så är Jesper Fransson i Istanbul med sitt glidiga revisorsföretag.

 

Övriga kommer till spel i helgen.

 

Vi pressar det som går. Ingen annan sport är så bra som bandy!

 

 

Helenelund - Selånger

lördag 6 okt 15.45

UNIK - Selånger

sönd 7 okt 15.45

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna