Säg Selånger Bandy hos Svenska Spel

Svenska Spel har i projektet Svea avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsklubbar. Och det är spelarna, alltså Svenska Spels kunder, som väljer till villka klubbar pengarna ska gå. Välj Selånger SK Bandy!

 

Alla som har ett spelkort eller spelkonto hos Svenska Spel kan vara med i SVEA. Den som inte har något spelkort kan skaffa det här.

 

Högst upp till höger här på vår hemsida finns en banner som leder till sidan där du kan välja Selånger SK Bandy som den föreningen du vill stödja. Eller så trycker du här. Man kan välja högst tre föreningar.

 

Varje krona som Selånger Bandy-anhängarna spelar för omvandlas till 10 Svea-poäng. En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng Selånger har fått, desto större del av de 50 miljonerna får laget i vårt hjärta.

 

Pressa det som går! (Men spela lagom...)

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna