Fransson hemma - alla på plats

Nytt innehåll i tröja nummer 83. Nytt innehåll i tröja nummer 83.

När Jesper Fransson idag mutade in en plats längs våra långa bänkar i omklädningsrummet betydde det att alla kontrakterade spelare är på plats och i träning.

 

Undertecknad har aldrig varit med om att någon som är ny i ett lag pratar mest av alla redan på första träningen. Vi tar det som ett tecken på att den gode Fransson kände sig hemma direkt. För han är ju hemma igen, i moderklubben. Välkommen, Jesper!

 

Han satte sig för övrigt i hörnet där vår andra Jesper, Bergelin, har försökt kuppa till sig tre platser åt sig själv genom att dra tejp över alla tre platser och skriva "Bergelin Corner". Men idag fick alltså den språksamme Bergelin sällskap av en minst lika talför kamrat i Fransson. Något som fick Bodda att döpa om hörnet till "Speaker's Corner".

 

Vi lär få höra en och annan kommentar från det hållet i vinter.

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna