A-laget på is, Jeppe i läderknickers

Jeppe. Dåren. Foto: André Sjödin Granzell. Jeppe. Dåren. Foto: André Sjödin Granzell.

Förra veckan gick A-laget på is. Hockeyrink är det som gäller för bandylag i Sundsvall såhär års, men det är trevligt att kunna åka skridskor i alla fall. Och spela med boll och klubba, även det på måndagskvällens träning dröjde 20 minuter innan några bollar dök upp. Ingen materialare på plats... Men då är det bra med en tränare som har ess i rockärmen i form av en massa skridskoteknikövningar.

 

Efter träningen drog allas vår koordinator Kenneth Bodin fram ett par riktigt giftiga brallor. Han har mycket gömt i sitt lilla kyffe därute på Gärde. Det var någon form av läderknickers som han sa att han fått för längesen av en sågverksarbetare på Tunadal.

 

- De kan nog vara uppemot 100 år gamla, trodde "Bodda".

 

Jeppe Bergelin var inte sen att prova och sen gick det som det gick. Fotosession.

 

/P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna