Nya medlemmar får säsongskort 12/13

Gör som Helen Eriksson: Var medlem i Selånger Bandy! Gör som Helen Eriksson: Var medlem i Selånger Bandy!

Just nu erbjuder vi ett säsongskort till A-lagets hemmamatcher 2012/13 för den som inte varit medlem det senaste året. Så det är inget att vänta på - bli medlem nu!

 

Det kan i sammanhanget vara värt att påminna om vad Selånger Bandy är för slags förening egentligen. Såhär står det om vår verksamhetsidé i föreningsstadgarna:

 

"I Selånger Sportklubb Bandy (SSK Bandy) ägnar vi oss huvudsakligen åt bandy för att ha roligt och må bra samt kunna prestera mera och bättre också utanför idrotten. Vår idrott består av lek, träning och tävling. Vi vill att idrotten i vår klubb ska utveckla deltagarna fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt på ett positivt sätt.


Trivsel och välbefinnande är normgivande i bredd- och motionsidrotten, som har en bättre hälsa och ökad livskvalitet som mål. Seniorverksamheten är mer inriktad på prestationsförbättring och goda tävlingsresultat."

 

Med det sagt vill vi också peta lite försiktigt på de som redan är medlemmar, men inte betalt avgiften för 2012. Fortsätt stödja bandyn och Selånger!

 

Läs mer: Att bli medlem

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna