Inför SSK-Härnösand, lör 25 feb, kl 15.00

Dags att hänga kassar. Foto: Linnea Sandström Dags att hänga kassar. Foto: Linnea Sandström

Sista dagen med full säsong i Bandysverige! Idag fullbordas en rad serier och sedan ska mästare koras och lag ska kvala för att slippa nedflyttning eller ta sig uppåt. Många lag ska spela en viktig och avgörande match idag.

 

Vi i Selånger satte vår sista potatis förra helgen när vi förlorade mot Nyborg, men faktum är att tredjeplatsen i tabellen också är hotad om vi skulle förlora med några mål och Karlsborg slå Nyborg med några mål. Tanken är emellertid att vi ska vinna.

 

Molnen skingrar sig i skrivande stund hastigt över Sundsvall. Det blir nog en fin dag.

 

Skrinna, pojkar!

Pressa det som går!

 

Selånger SK Bandy - Härnösands AIK

Lördag 25 februari

Avslag 15.00

Gärdehov

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna