Inför SSK-Östersund lör 11 feb kl 15.00

Gör som Ola Eriksson - var med i Målkavalkaden! Gör som Ola Eriksson - var med i Målkavalkaden!

Bandy ska spelas på Gärdehov igen. Förra helgen gick det ju inte på grund av en grandiost söndersprucken is, men med bara några grader under nollan ska det väl gå bättre.

 

Den här gången är det Östersunds BS vi ska försöka ge på pälsen. Bandysällskapet som faktiskt just den här veckan har fått det slutgiltiga klartecknet att det ska byggas en konstfrusen bandybana i Östersund. Den blir dock inte klar till nästa säsong utan först under 2013. Härligt ändå!

 

Det är också Målkavalkaden i denna match. I skrivande stund har 99 personer anmält sig till att skänka 20 kronor eller mer för varje mål vi gör. Även 14 företag hittar vi bland mecenaterna och när de ger 100 kronor per mål betyder det alltså att varje mål är värt runt 3 400 kronor. Och har du inte anmält dig - gör det! Mejla till peter.norberg[at]selangerbandy.se

 

SSK-ÖBS

Lördag 11 februari kl. 15.00

Gärdehov

 

PDSG!

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna