Allt fler med i Målkavalkaden

Både privatpersoner och företag strömmar in i Målkavalkaden. På lördag när A-laget möter Östersund hemma på Gärdehov skänker deltagarna i Målkavalkaden en summa pengar till Selånger för varje mål hemmalaget gör. Vi hoppas på många mål förstås!

 

I skrivande stund är drygt 40 privatpersoner och 10 företag anmälda. Alla finns listade på Målkavalkadens särskilda sida. Där syns många namn som är kända för de som verkar i klubben. Men visst saknar vi en hel del? Visst kan vi bli fler? Kan vi bli 100 privatpersoner till exempel?

 

Anmäl dig själv om du inte redan gjort det! Och puffa på folk omkring dig!

 

Privatpersoner skänker minst 20 kronor per mål.

Företag skänker minst 100 kronor per mål.

 

Läs mer här: Målkavalkaden

 

Pressa det som går!

 

PS. Man anmäler sig till peter.norberg[at]selangerbandy.se

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna