Inför Borlänge borta lör 28/1 kl. 15.00

Halv nio på lördag morgon pressar vi ner mot Borlänge för att möta serieledarna. Kul med toppmatch!

 

Vi behöver vinna om vi ska ha något med seriesegern att göra. Borlänge har ju varit omutligt hittills med nio raka segrar, så det blir en hård nöt att knäcka. Men som vi alla vet, för varje seger kommer man närmare en förlust.

 

Yours truly har inte spelat på Tunets IP sedan han var tolv. Då var vi med i Borlängecupen och mötte bland annat Sergej Lomanovs Sirius. Just den matchen vann vi och det är väl ungefär det jag kommer ihåg. Alltså, bara goda minnen från Tunets IP.

 

PDSG - Pressa det som går!

 

Borlänge/Stora Tuna BK - Selånger SK

Tunets IP

Lör 28/1 kl. 15.00

 

Följ matchen här: http://www.elitrapport.se/

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna