Avslutning för skridskoskolan

Nu kan vi i Selånger Bandy summera de senaste tre månadernas skridskoskola. Av 67 inskrivna barn har ca 50 fullföljt alla tio veckor och gjort stora framsteg. På lördag belönas de med diplom och varmkorv! Det sker ungefär 10.15 i Selånger Bandys fik på Gärde. Skridskoskolan börjar som vanligt 09.30.

 

Många barn har längtat till lördagarna under vintern och de som är sugna på mer skridskor och bandy kan helt utan vidare nu kliva över i Selångers bandyskola som fortsätter till vecka 9. Och föräldrarna är fortfarande välkomna att vara med på isen. Senast i lördags hördes på Gärdehov en mamma berätta om att hon köpt nya skridskor efter 20 års frånvaro från isen. Sånt tycker vi om!

 

Anmälan till bandyskolan kan göras på plats till bandyskolans ledare. Det kostar inget extra att fortsätta i bandyskolan efter att man varit med på skridskoskolan. Och för de som bara vill fortsätta åka skridskor  kommer skridskoskolans istid finns till förfogande till den 3 mars 2012. Varje lördag 09.30 alltså.

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna