Uddamålsförlust mot Edsbyn IF

Selånger P-11 var den gångna helgen i Sandviken och spelade många matcher i den väldiga  "Göranssons Arena". Efter en mycket tidig bussresa kom vi fram till sandviken klockan 09,00.

 

Första matchen var mot Edsbyn P-12. Vi började med hög fart och stort målvaktsspel av Selångers nya stormålvakt Noah Melarti. Barnen åkte fantastiskt med skridskor, Edsbyn blev nog lite förvånade av vår framfart. Efter ledning större delen av matchen kvitterade Edsbyn i slutskedet. De gjorde även segermålet när tiden nästan var ute. En fantastisk insats av våra killar, vilken fart och glädje.

 

Sedan avlöste matcherna varandra i tät följd, Skutskär, Sandviken svart och Vit ..

 

Tillslut blev motståndarna lite för gamla och stora för våra killar som var helt slutkörda efter den sista matchen på eftermiddagen. Dock hade de visat upp sig för många som kom fram till oss efter macherna och berömde derar insatser och uppträdande, Kul!

 

Efter sista matchen blev det dusch och bussresa hemmåt igen. Hamburgare i Söderhamn blev också en succé. En heldag från tidig morgon till sen kväll som spelarna i laget sent kommer att glömma.

 

 

Kommentera gärna nyheten:

  • P.H. • 25 december 2011 13:11:20
    Fortsätt med fart och glädje! Härligt!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna