Det väller in barn i Selånger

Gärdehovs bandybana sjuder av liv under lördagsförmiddagarna. Då kommer massor av barn dit för att ta sina första skär, hitta balansen och så småningom kämpa med baklägesåkningen. Även en del föräldrar får tillfälle att se om takterna sitter i.

 

Efter förra lördagen (12 nov) fick hemsidesredaktionen ett mejl från en begeistrad ungdomskommittéledamot i form av Helen Eriksson: "Det är en fantastisk upplevelse att se isen fullsatt av barn. Vi fick 20 nya barn som anmälde sig på plats i lördags. Efter att jag noterat några byten mellan bandyskolan och skridskoskolan har vi nu 103 barn inskrivna!"

 

Även denna lördag var det fullt av folk på isen. Det gjordes raketer och lektes Svarte man och långa tåg åkte över isen där loket byttes efter att en planbredd tillryggalagts. Föräldern Rickard Johansson var där med sin dotter:

 

- I tisdags frågade hon när det är lördag igen. Jag frågade om hon längtade till lördagsgodis eller att få träffa sin kusin Edvin. "Nä, det är skridskoskola då", sa hon.

 

Så ska det låta!

 

Bland de många ledarna noterades den gamla storspelaren och eldsjälen Östen Sundin som i och med engagemanget i skridskoskolan nu har varit ledare på samtliga idrottsliga nivåer i föreningen.

 

Väl mött igen nästa lördag! Pressa det som går!

 

Peter Hansson

Kommentera gärna nyheten:

  • sune sundin • 26 november 2011 19:18:44
    bra jobbat össa brorsan, du bär din hjälm med den äran,bättre lärare barnen ej kan få,så de ä bara till att össa på,framtida poäng till SSK,det blir resultatet av ditt jobb med dessa små.
  • Helen Eriksson • 23 november 2011 17:43:00
    Tack Peter för att du kom och tog fina bilder.
    Visst är det en härlig syn!

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna