Inför SSK-Karlsborg, söndag 20 nov 13.15

Jaha, då var det dags för seriepremiär med besök från bruksarbyn Karlsborg i Norrbotten. Det gulsvarta gänget var förra säsongen en hårsmån från att kvalbesegra Västanfors och gå upp i Allsvenskan. Till i år har man tappat några spelare och i senaste träningsmtachen blev det förlust med 10-5 mot Kalixgrannen Nyborg.

 

SSK då? Jo, här är det fina fisken. Till årets serie har vi till exempel tränat på hörnslag. Vi tror att det ska resultera i några strutar jämfört med förra året då hörnorna omgavs av något av en låt gå-attityd. Och Benny har tagit med oss in i Nordichallen där han låtit oss springa stegringslopp som skugglika vålnader i dunklet.

 

Vår andra och betydligt längre tränare Kuben säger såhär (utdrag ur söndagens matchpogram): "Det är efterlängtat att serien nu börjar. Det tror jag alla i laget är överens om. Vi har spelat tio träningsmatcher och det har varit bra och roligt, men det är ändå poäng man vill spela om. Det är då adrenalinet strömmar till."

 

Så är det. Nu blir det andra bullar.

 

Efter succén med förra filmtipset när samtliga exemplar av Straight into the darkness hyrdes ut i Sundsvalls videobtuiker vill Martin Wiberg skicka med ett nytt filmtips. Det handlar om Sucker Punch, en film om en tjej som blir inspärrad på psyket av sin otäcka fader och för att handskas med situationen utvecklar hon en fantasivärld, i vilken hon får en plan om hur hon ska förbättra sin situation (enligt imdb). 

 

- Fantasy-action-boomboom, säger Wiberg.

 

Laget på söndag:

82. "Dåren" Bergelin, keeper

27. Tobbe Holdo, reservkeeper

 

51. Andreas Wilsson, vänsterhalv

55. Eric Öckerstedt, vänsterback

35. Martin Wiström, libero

6. Mattias Nordin, högerback

44. Christoffer Norgren, högerhalv

 

17. Peter Hansson, def.mitt.

9. Mattias Woxberg, vänstermitt.

18. Jens Jonsson, högermitt.

7. Henrik Leyonberg, mittfält

 

10. Filip Nyberg, forward

21. Martin Wiberg, cineast

11. Mikael Gustavsson, forward (och kanske lite mitt, vem vet?

14. Greger Sjödin, asfaltsläggare

 

Jocke Wegar är för övrigt avstängd de två första matcherna i serien efter ett grovt matchstraff i sista seriematchen förra säsongen.

 

Plats: Gärdehov

Avslag: 13.15

 

PDSG - Pressa det som går!

 

#17

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna