Ny entré till Gärdehov

Ny entré, trådlöst nätverk och ny busslinje är några nyheter kring Gärdehov inför stundande säsong.

 

Gärdehov ska få en tydligare entré där besökaren lätt ska kunna få information om vilka matcher och aktiviteter som är på gång inom anläggningen. Så småningom ska entrén byggas om, men redan nu vill arenaledningen ha en huvudentré. Det betyder att Selånger i år stänger det södra insläppet, dvs. det mot skogen, och istället hänvisar all publik till huvudentrén mellan ishallarna och Nordichallen.

 

Nu finns ett trådlöst nätverk på Gärdehov. Sundsvalls kommuns "Draknätet" är infört. Här finns information om hur man kan börja surfa: http://www.sundsvall.se/Trafik-och-infrastruktur/Bredband-och-IT/Tradlost-gastnat---Draknatet/

 

Något som heller inte funnits tidigare är bra bussförbindelse till Gärdehov, men i och med inrättandet av linje 5 till Ljustadalen/Gångviken finns det nu en buss som stannar precis vid Gärde. Emellertid går den bara en gång i timmen på söndagar och lämnar Navet kvart över varje heltimme. Den som vill kommer i tid på söndag måste alltså åka 12.15. Den som kan tänka sig att komma sent och missa Selångers sanslösa superpress i inledningen av matchen kan åka 13.15.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna