Inspirerande dag för P11 *uppdaterad*

P11 i Nordingrå, 22 oktober 2011 P11 i Nordingrå, 22 oktober 2011

I lördags hade P11 en träningsdag i ångermanländska Nordingrå i hjärtat av Höga kusten. Morgan Eriksson är en av ledarna för P11.

 

Vad hände?
Ja, vi åkte upp med 19 barn på lördag morgon, så det var väldigt bra uppslutning. Vi hade isträning 9.30. Sedan blev det lunch och därefter Nintendo Wii i en och en halv timme och det var mycket uppskattat. Sedan fika och ett andra ispass. Då delade vi in i fyra lag och körde treminutersmatcher.


Hur var stämningen?
Den var riktigt bra! Inga ledsna miner på nåt ställe alltså. Grabbarna stod nästan och hoppade innan de skulle få gå ut på andra passet. Det är ett helt otroligt gäng. Ingen gnäller och det är full fart hela tiden.


Varför Nordingrå?
Det var tips från Uffe Kristofersson (tidigare spelare och ungdomsledare Selånger, reds anm.) Nästa år är planerna att vi ska ligga över en natt också. Det är ett jättebra ställe.


Vad händer närmast för P11-gänget?
Vi har första ispasset på stor bana nu på söndag.

 

Peter Hansson

 

Kommentera gärna nyheten:

  • Eva K • 25 oktober 2011 17:47:08
    Härlig bild, det värmer ett bandyhjärta. Känns också som tiden bara rusat iväg när man nu själv har stora barn... Hoppas på en härlig vinter med MASSOR av barn! Vi har ju i alla fall världens bästa ledare!
  • Östen • 25 oktober 2011 12:13:09
    Härligt gäng...

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna