Välkommen till vår nya hemsida!

Med en ny hemsida markerar vi omstarten för Selånger Bandy. Vi har en växande ungdomsverksamhet och ett a-lag som siktar uppåt. Följ med du också!

 

Vår hemsida ska vara en levande plats där man som utomstående kan läsa om vad som händer i Selånger, men också en sida där man som spelare eller förälder kan få information om det egna lagets träningstider, kommande matcher etc.

 

A-laget, ungdomslagen och skridskoskolan har alla varsin undersida. Det är ännu ett tag kvar tills säsongen drar igång på allvar, så sidorna kommer att fyllas på med innehåll vartefter. Medlemsinformation och vilka mål SSK som förening har framöver hittar man under Om föreningen och under Sponsorer riktar vi oss till våra värdefulla - just det - sponsorer.

 

Hoppas ni ska trivas här!

 

hälsar webbredaktionen

Peter Hansson

Mathias Wiström

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna