Micke Gustavsson har skrivit på

Se! Micke Gustavsson i unga år på Kronsaft Cup. Längst ner till vänster i den Selångertröja som han nu återigen ska dra på sig. Inte just den på bilden, men ni fattar.

Mikael spelade den gångna säsongen i Göteborgslaget Gais som med Magnus Muhrén i spetsen tog steget upp i högsta serien.

- Anledningen till att jag vill spela med Selånger igen att jag känner att jag har lärt mig mycket i Göteborg, men behöver ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg framåt. Det är inte platsen som gör ett hem utan människorna, säger Micke.

Vad lärde du dig i Gais?


- Mycket, framförallt taktik, spelvarianter och hur lagen i söder spelar. Jag har även lärt mig mycket av spelare som Muhrén med fler.

Vad har året i Göteborg betytt rent allmänt?

- Jag har lärt mig att klara mig själv, bilvit mer självständig och utvecklats både som person och som bandyspelare. Jag har fått många livserfarenheter som jag inte tror jag skulle fått om jag hade bott kvar i Sundsvall.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong med Selånger?


- Den kommande säsongen har jag, som jag tror resten utav laget har, inställningen att vinna serien och kliva upp i allsvenskan. Det känns som föreningen är mogen för det.

Hur många mål ska du göra?

- Jag har satt upp ganska stora individuella mål som jag håller hemligt, men jag hoppas att det blir min bästa säsong hittills.

Den förhoppningen delar nog hela Selånger med Micke. En annan grej att hoppas på är att herr Gustavsson får ett jobb i Sundsvall så snart som möjligt eftersom han inte vill lämna sitt fasta jobb i Göteborg innan det är helt klart med försörjning. Så om någon behöver en glad prick som inte är rädd för att hugga i är det bara att hojta till.

 

Peter Hansson

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna