Serien omgång 3+4

Omgång 3:

Det snöade och blåste ordentligt men vi bet ihop och spelade riktigt bra och gav inte Bollnäs tjejer någonting. Det var inte farligt bakåt en enda gång men framåt skapade vi mycket. Daniel var kall idag och satte 4 bollar och hela laget gjorde en mycket bra insats! Vi tackar våra inånade 01/02:or som gjorde det riktigt bra idag!

 

Försvarsmässigt gjorde våra nya ytterbackar det riktigt bra och blir belönade med 3 och 2 försvarspoäng. Även Markus täppte till bra i mitten.

Theodor 3 poäng

Viktor K 2 poäng

Markus 1 poäng

 

Omgång 4:

Ännu värre väder på eftemiddagen så vi såg till att ha rätt sida i första halvlek och det var ett bra drag. 3-1 efter första då vi fick mycket hjälp av vinden i ryggen. Både Johan P och Erik R från 01/02 gjorde mål men hamnade tyvärr inte i målprotokollet. Det snöade så mycket så att domarna valde fel spelare som målgörare. I andra blev det en parodi på bandy men vi jobbade och slet i snön och blåsten. Härlig kämpaseger!

 

Jocke låg rätt i försvaret och slog ut bollarna på kanterna och Tim i målet kastade långt ut på kanterna. Även Teo täppte till på sin försvarskant.

Jocke 3 poäng

Tim 2 poäng

Theodor 1 poäng