Serien omång 5 +6

Omgång 5 blev årets skitmatch och förlust med 1-11. Vi delar inte ens ut försvarspoäng utan glömmer bara denna match. Axel gjorde mål vi tar med oss det!

Omgång 6: Äntligen vinner vi mot Söråker med 6-5! En OK första halvlek där vi spelar jämt men har lite problem med deras spelvändningar. 2 snabba mål i slutet av halvleken och vi ligger under med 1-4. Men efter att ha snackat ihop oss i halvlek gör vi en monsterhalvlek som vi vinner med 5-1 och matchen med 6-5. Mycket bra försvarsspel över hela planen, Söråker komer ingenstans, underbart att se! Erik gjorde hela 4 och Daniel 2 mål. Försvarsmässigt spelade Melker defensiv mittfältare för första gången och framförallt i andra var han felfri och spikade igen mitten. Som vanligt  gör Theo ett starkt försvarsjobb och även Jocke spelade upp snabbare och får försvarspoäng.