Serien omgång 2

Riktigt bra match som tyvärr inte gav några poäng. Efter första halvleken stog det 1-0 till Umeå men vi hade flera bra möjligheter att göra mål. Försvarsspelet fungerade ganska bra och vi gjorde det trångt men släppte in dom i mitten lite för ofta. I andra halvlek gick vi ut och spelade riktigt bra, täppte till i mitten så att Umeå inte kom någonstans. Daniel gjode 1-1 på hörna innan Markus gjorde en räd och sköt ett drömskott i krysset till 2-1! Mot slutet av halvleken började vi bli trötta då vi inte hade några avbytare och till slut kom 2-2. Vi tog en timeout och försökte få lite extra kraft men tyvärr kunde Umeå trycka in två mål.

 

Försvarspoängen denna dag till:

3 p: Markus, gjorde mål men jobbade också riktigt hårt tillbaks flera gånger.

2 p: Jocke jobbade som vanligt hårt och styrde uppspelen.

1 p: Teo som hamnade ganska långt ner denna dag och gjorde ett bra försvarsjobb genom att styra spelarna ut på kanterna.