Träning och A-lagsmatch

Som ni säkert noterat är kvicksilvret lågt ikväll och det ser ut att hålla i sig i helgen. Vi vill gärna avvakta till imorgon innan vi ställer in träningen så håll utkik på mailen och hemsidan innan ni sticker iväg till träningen.

Vi är ansvariga för A-lagsmatchen imorgon. Även här får ni som står på tur att hjälpa till hålla koll på om matchen blir av. Den notering jag har på er som står på listan är. (Se även info i nedan mail från Elisabeth från 12/11)

Bollkallar

Daniel och Markus med föräldrar

Kiosk

Bobbo och Victor Matssons föräldrar i kiosken och grabbarna bollkallar. Här har tyvärr inte Victor varit med på en längre tid varför jag är osäker om vi har täckning. Finns någon annan som kan hoppa in eller har ni redan bytt med Victor?

Bekräfta ni som står på listan och meddela mig om det är något problem med A-lagsmatchen.

 

/Lars