Ungdomssektionen

Inom ungdomssektionen arbetar vi aktivt med att alla ungdomar som deltar i vår verksamhet skall ges lika förutsättningar och möjligheter. Det ska vara roligt att vara en del av Selånger Bandy. 

Vi har idag ca 160 aktiva ungdomsspelare och totalt fem aktiva ungdomslag varav ett tjejlag. Men vill alltid bli fler, så är du nyfiken eller vill veta mer eller kanske rent av komma och prova på. Kolla med ansvariga för något av lagen nedan.

Alla barn och ungdomar som är sugna på att prova bandy är välkomna! 

Nedan återfinns länkar till respektive lag på laget.se, där finns mer information samt kontaktuppgifter till lagen: 
U03-04: Ungdomar födda 2003/2004
U05-06: Ungdomar födda 2005/2006
U07-08: Ungdomar födda 2007/2008
U09-10: Ungdomar födda 2009/2010
Tjejlag 05-10: Flickor/tjejer födda 2010 och uppåt 

Gratis skridskokul och bandykul

En första kontakt med oss kan vara via Skridskokul eller Bandykul, som riktar sig till de minsta från 5 till 6 år men även till lite äldre barn/ungdomar som vill lära sig att åka skridskor eller spela bandy. Inför säsongen 2020/21 vill vi ge fler barn/ungdomar möjligheten att lära sig skridskoåkning och bandy genom att erbjuda gratis Skridskokul och Bandykul under v.44 - v-9.

Vi kommer även ha ett samarbete med Fritidsbanken Sundsvall som innebär att vi även i år kan erbjuda lån  av skridskor och hjälmar under hela säsongen för de som behöver. Fritidsbanken kommer vara på plats på Gärdehov lördag v.45 och v.46. Lån innan eller efter dessa dagar, går det bra att vända sig till något av Fritidsbankens lokaler för lån av utrustning. Fritidsbanken finns på
Sallyhillsvägen 9b, Sundsvall.

Här kan du läsa mer om Fritidsbanken.

Satsning på Tjejbandy

Laget består av ett tjugotal tjejer i blandade åldrar (varar de äldsta är födda 2005).
Vi tränar två kvällar i veckan och har en trevlig fikastund efter varje torsdagsträning för att bygga laganda. Under träningar delas gruppen in i två eller tre mindre grupper efter kunskap. Vi åker på olika sammandrag udner säsongen och fokuserar på att tjejerna har roligt tillsammans.

 
Vi välkomnar gärna fler bandysugna tjejer till vårt lag!

För mer information vänligen kontakta Peter Norberg
Mail: peter.norberg@gmail.com
Mobilnr: 070-396 28 00


 

@u16selangerbandy inviger årets bandyis på Gärdehov.
Mer positiva nyheter. Idag gjorde vårt nya ungdomslag 11/12 sin första träning på is. Föreningen växer och fylls på med nya bandyspelare. #riktigbandyspelaspåis #glädjeglödgemenskap
I väntan på is med @u16selangerbandy

Våra ungdoms samarbetspartners - som möjliggör gratis
skridskokul & bandykul!

Tack för ert stöd!