Ungdomssektionen

Inom ungdomssektionen arbetar vi aktivt med att alla ungdomar som deltar i vår verksamhet skall ges lika förutsättningar och möjligheter. Det ska vara roligt att vara en del av Selånger Bandy. 

Vi har idag ca 160 aktiva ungdomsspelare och totalt fem aktiva ungdomslag varav ett tjejlag. Men vill alltid bli fler, så är du nyfiken eller vill veta mer eller kanske rent av komma och prova på. Kolla med ansvariga för något av lagen nedan.

Alla barn och ungdomar som är sugna på att prova bandy är välkomna! 

Nedan återfinns länkar till respektive lag på laget.se, där finns mer information samt kontaktuppgifter till lagen: 
U03-04: Ungdomar födda 2003/2004
U05-06: Ungdomar födda 2005/2006
U07-08: Ungdomar födda 2007/2008
U09-10: Ungdomar födda 2009/2010
Tjejlag 05-10: Flickor/tjejer födda 2010 och uppåt 

Gratis skridskokul och bandykul

En första kontakt med oss kan vara via Skridskokul eller Bandykul, som riktar sig till de minsta från 5 till 6 år men även till lite äldre barn/ungdomar som vill lära sig att åka skridskor eller spela bandy. Inför säsongen 2019/20 gör vi en satsning för att ge fler barn/ungdomar möjligheten att lära sig skridskoåkning och bandy genom att erbjuda gratis Skridskokul och Bandykul under v.44 - v-9.

Vi kommer även ha ett samarbete med Sportoteket Sundsvall som innebär att vi i år kan erbjuda lån av skridskor och hjälmar under hela säsongen för de som behöver. Sportoteket kommer vara på plats på Gärdehov lördag v.45 och v.46. Lån innan eller efter dessa dagar går det bra att vända sig till något av Sportotekets lokaler för lån av utrustning. Sportoteket finns i Skönsberg, Ljustadalen och Sallyhill.

Här kan du läsa mer om Sportoteket.

 

Satsning på tjejbandy

Laget består av ett tjugotal tjejer i blandade åldrar (varar de äldsta är födda 2005).
Vi tränar två kvällar i veckan och har en trevlig fikastund efter varje torsdagsträning för att bygga laganda. Under träningar delas gruppen in i två eller tre mindre grupper efter kunskap. Vi åker på olika sammandrag udner säsongen och fokuserar på att tjejerna har roligt tillsammans.

 
Vi välkomnar gärna fler bandysugna tjejer till vårt lag!

För mer information vänligen kontakta Peter Norberg
Mail: peter.norberg@gmail.com
Mobilnr: 070-396 28 00


 

66

Idag spelades finalen i distriktslagsturneringen för F15 i Örebro mellan distrikt Nord och Småland. Selånger var representerade av Felicia Norberg och Märta Castenäs i distrikt Nord. En jämn match där Smålands toppar avgjorde till deras fördel och vann med 5-2. Här poserar tjejerna med Ida Thelberg och Thyra Andersson från Söråker IF Bandy #selångerbandy #riktigbandyspelaspåis 📷 Peter Norberg

56

Skridskokul och bandykul avslutade säsongen i strålande sol och med Selis på besök. Det bjöds på fika och diplomutdelning! Vi tackar alla barn och föräldrar för denna säsong, hoppas vi ses till hösten igen 🤗🏑

47

U09/10 avslutar en härlig säsong med Under hökens vingar. Tack alla spelare, ledare och föräldrar som ställer upp i vått och torrt. Och för en gångs skull var det torrt och kanonväder! #selångerbandy #riktigbandyspelaspåis

Våra ungdomssponsorer - som möjliggör gratis skridskokul & bandykul!

Tack för ert stöd!