Mer om oss

Selånger Bandy bygger på ledorden glädje, glöd och gemenskap. Vår förening håller till vid Gärdehov i Sundsvall, där vi tränar på isen utomhus. Vi har även tillgång till ett fik och omklädningsrum i anslutning till Bandyplanen.

Vår trevliga idrottsförening har ungdomslag för både killar och tjejer, samt ett A-lag som spelar i division 1 Norrland. Sedan säsongen 2018-19 har vi ett nära samarbete med HAIK. 

Alla barn/ungdomar som är intresserade av att prova på bandy är välkomna till oss. Vårt tjejlag fortsätter att växa och vi välkomnar gärna ännu fler tjejer. För de minsta barnen finns skridskokul och bandykul.

Störst ungdomsverksamhet i Västernorrland

Vi är för närvarande den bandyförening i Norrland med störst ungdomsverksamhet. Det är vi mycket glada för. Vi har under lång tid verkat för att ha en bra ungdomsverksamhet som genomsyras av våra ledord. Det ska vara roligt och kännas bra att vara en del i Selånger Bandy!

Vår förening har som målsättning att ge våra ungdomar en meningsfull fritid och en fostran och utveckling inom idrotten till goda medborgare och naturligtvis bra bandyspelare. Alla ungdomar ska ges lika förutsättningar och möjligheter.