Fläkten Cup 2013 i morgon!!

I morgon lördag inleds Fläkten Cup i Fagersta för P-01-02. Vi kommer att spela 11:manna under hela helgen. Fredagens träning ägnades helt åt detaljer som att gnugga hörnor, hörnrus, frislag samt vissa taktiska moment som rör 11:manna på stor is. Det är premiär för tävlingsmatcher för oss på stor is!! Spännande!!

 

Vi inleder i morgon i lördag i Fagersta kl 12.00 mot Västanfors, sedan kl 20,20 mot Eskilstuna för att avsluta på natten 22,20 mot Waggeryd IK. Rena rama Ljusdal world-cup takter.

 

Beroende på prestation skall blåtröjorna spela vidare på söndagen i Fagersta....

Då vi har sjukdommar i laget hälsar vi Theo Stenhagen, Melker Lindqvist, Lukas Gustavsson och Petter Dahl välkomna till vårat gäng denna helg, inlånade "uppifrån".. Tack för det Gustavsson och Jangdahl!

 

Vi återkommer!!

 

Till sist: Lycka till i morgon A:laget, vi håller tummarna för er!!