Vilken helg på Knatten Cup 2013

Här följer en kort resume om besöket med U 01-02 i Sandviken och Knatten Cup 2013

 

Vårat äventyr började på gärdet fredagen 25/1 klockan 16.00 då Umedalen hämtade upp oss med buss. Vi kom till Sandviken vid 19-tiden, inkvarterade oss på Järnvallens skola och åt den berömda skinksåsen.

Klockan 21.35 var den första matchen = Kvällsmatch:

SSK- Hammarby bandy 2-3 (1-0)

Detta blev en fantastisk tillställning med härlig fart och kämpaglöd från de blåa. Vi hade bestämt att ligga lågt och slå till när tillfälle gavs. Hammarby tryckte på och spelade en härlig bandy.

Helt plöstligt fick vi vår första hörna..Erik Rex åkte beslutsamt mot Calles inrakning och PANG: 1-0.

Nu blev det ännu mer fart på bajen, 1-3 stod det på tavlan innan ssk vaknade till och Johan Pantzar elegant snurrat upp hammarbyförsvaret = 2-3. sedan hade vi lite lägen men bollen gick över målburen. Ett rättvist resultat som gav mersmak!

 

Efter sovmorgon på lördagen var det dags för Åby/Tjurheda klockan 13.00

SSK- Åby/Tjurheda 3-0 (0-0)

En match som startade i ursinnigt tempo, kaotiskt! Åby hade flera lägen men Olle i målet var rena muren!! Efter halvlek fick vi frislag utanför cirkeln, PANG! Calle Sundin smälde till: rakt i krysset!

1-0. Sedan fortsatte den oförtröttlige storspelaren Teo Stenhagen målproduktionen 2-0 och 3-0 innan dommaren blåste av matchen. VILKEN insats, vinst mot gruppsegraren! Även Extra plus till Denniz Lorge som tog tag i taktpinnen när det behövdes.

 

Nu hade vi allt i egna händer inför kvällens avgörande match 19,00.

SSK- Tillberga 3-9 (2-5)

Oj oj här gick det fort. 0-1 på åtta sekunder!! Vi fattade inte vad som hände innan det stod 0-4.

Sedan började vi hitta våra possitioner och spelade bra. Teo Stenhagen började upphämtningen och Johan Pantzar satte både 2 och 3-5 innan återigen Tillberga slog till och punkterade matchen. Det var bara att grattulera ett fint spelande Tillberga till seger! Vi kommer utkräva revanch, var så säkra..

 

Nu var turneringen över för oss, Åby och Hammarby gick vidare från våran grupp.

Vi kom tillbaka till Sundsvall på söndag kväll, trötta men med mycket erfarenhet i bagaget.

 

Vi tränar vidare.....