Nyhetsflöde

2014 > 03

De båda selångersönerna Martin Wiström och Tobias "The Gregster" Sjödin har gett klartecken till spel även kommande säsong.

Sportkommittén är glada att kunna meddela detta eftersom Martin är en mycket användbar bandypotatis som i vintras spelade libero, back, halv och def mitt. Greger för sin del gör sin 53:e raka säsong i rödblått och alla förstår vad det betyder i form av stabil rutin. Han ska fortsätta att HÄNGA KASSAR!

Sportkommittén

Läs hela inlägget »

Micke Norberg, som petade in fyra kassar på tretton matcher i vinter, har bestämt sig för ännu ett år i Selånger. Det blir då det tredje sedan den ettrige och skridskostarke grabben kom från Söråker.

- Jag är jättesugen på kommande säsong. Vi hade ju ganska många nya i vintras och får vi spela mer tillsammans blir det riktigt intressant, säger Micke.

Sportkommittén är glad att en träningsvillig kämpe som herr Norberg fortsatt väljer SSK.

Sportkommittén

Läs hela inlägget »
Idolbild. Idolbild.

Den fina kamraten och glädjespridaren Eric Öckerstedt är klar för ett år till med Selånger. Öckert hade en fin liten utvecklingskurva senaste säsongen och blir en stor tillgång i division 1 kommande säsong.

- Jag vill ta tillfället i akt att mana på resten av grabbarna att rita på för ytterligare en säsong, säger Kramer Åkerstedt som den pådrivare han är.

Tack för att du fortsätter vara med oss, Eric!

Sportkommittén

Läs hela inlägget »
JK blev matchens lirare mot Örebro hemma och fick en pepparskaksform. JK blev matchens lirare mot Örebro hemma och fick en pepparskaksform.

Johan Karlsson, som den senaste säsongen var förstekeeper i SSK, har skrivit på för ännu ett år i Selångertröjan. Sportkommittén är mycket glad för hans beslut, då det är mycket svårt att vinna matcher utan målvakt. Dessutom är Johan en duktig sådan. Nu hoppas vi att vår andra målis Tobias Holdo också ska vara kvar i rödblått och fortsätta utmana JK om vem som får stå.

Vill Johan säga något till hemsidan?

- Nja jag vet inte, att jag längtar till nästa säsong och att vi ska ta klivet upp till allsvenskan igen! Låter det bra?

Det låter mycket bra!

Sportkommittén

Läs hela inlägget »

GRATIS SKRIDSKOKUL & BANDYKUL 2023/2024

Lördagar under vecka 45-50 och 2-9. Föranmälan är obligatorisk. Klicka på bilden för mer information och anmälan.