Nyhetsflöde

2012 > 09

 

Sveriges nya bandytalkshow!

 

Snygga klipp, bra ljud, ja, en professionell webb-tv-produktion inspelad i Selånger Bandys egen studio Bodegan. Programledare är #82 Jesper Bergelin och #83 Jesper Fransson.

 

Vrid upp ljudet!

Tryck upp i helskärmsläge och njut av pixlarna!

 

P.H.

Läs hela inlägget »

Tidigare i veckan undrade vi om Selånger Fotboll skulle vinna division 2 Norrland den här helgen. På lördagskvällen kom det jakande svaret.

 

Matchen mot Boden slutade 3-2 efter att Jens Gustavsson, som varit med ända sedan division 4, smekt in det avgörande målet. På vägen fram tunnlade han ett par spelare också.

 

Och eftersom Anundsjö bara fick 1-1 mot Piteå är seriesegern bärgad. Grattis till en storstilad prestation! Grattis till platsen i division 1 norra!

 

På bilden ovan noterar vi framför allt hur Jesper Fransson tryckt sig in från vänster och ställt sig nästan längst fram av alla.

 

P.H.

Läs hela inlägget »

Selånger är inte bara bandy. Selångers A-lag inom herrfotbollen har svarat för en smått sensationell säsong och kan på lördag ta klivet upp i division 1.

 

Med två omgångar kvar leder division 2-nykomlingen serien två poäng före Anundsjö. På lördag spelar Selånger sin sista hemmamatch och går resultaten rätt väg kan laget alltså redan då bli klart för avancemang uppåt i seriehierarkin.

 

Varför inte gå och titta? Och då även lyssna till stans bästa fotbollsklack - Selånger SK Supporters of the World...

 

Vi från bandyn säger som Radiosportens "travexpert" Uno Hedin: Lyyyyyyycka till!

 

Observera både plats och tid.

 

Selånger - Boden

Norrporten Arena

Lördag 29 september kl. 18.00.

 

P.H.

Läs hela inlägget »
Etiketter: selånger, 2012, bandy, fotboll

På tisdagskvällen samlades Selånger Bandys ungdomsledare för upptaktsträff.

 

- Bra uppslutning och ledarna ser taggade ut inför den kommande säsongen, säger ungdomskommitténs Peter Norberg.

 

Selånger ungdom kommer i vinter ha fem grupper. Det är skridskoskolan, bandyskolan, pojkar och flickor födda 03-04 (U10), pojkar födda 01-02 (U12) samt pojkar födda 99-00 (U14).

 

A-lagets nya tränare Alexander Zinkevitch var också med på ungdomsledarnas träff. Han berättade om sig själv och sade att han gärna hjälper till på olika sätt i ungdom i vinter. Ett av föreningens mål är ju också att ha ett kontinuerligt utbyte mellan A-verksamheten och ungdomsditon.

 

Pressa det som går, ropar webbredaktionen glatt.

 

P.H.

Läs hela inlägget »
Jensa - i egen hög person Jensa - i egen hög person

Jens Jonsson, född 1984 och fostrad på Bergsåkers idrottsplats, är klar för ännu ett år i Selånger Bandy.

 

Jens är en allroundkunnig spelare som i Selångertröjan har synts som forward, mittfältare, ytterhalv och libero. Han har också erfarenhet av spel i näst högsta serien.

 

I och med att Jesse James har gett klartecken består A-lagstruppen av 16 glada bandykamrater.

 

P.H.

Läs hela inlägget »
Nytt innehåll i tröja nummer 83. Nytt innehåll i tröja nummer 83.

När Jesper Fransson idag mutade in en plats längs våra långa bänkar i omklädningsrummet betydde det att alla kontrakterade spelare är på plats och i träning.

 

Undertecknad har aldrig varit med om att någon som är ny i ett lag pratar mest av alla redan på första träningen. Vi tar det som ett tecken på att den gode Fransson kände sig hemma direkt. För han är ju hemma igen, i moderklubben. Välkommen, Jesper!

 

Han satte sig för övrigt i hörnet där vår andra Jesper, Bergelin, har försökt kuppa till sig tre platser åt sig själv genom att dra tejp över alla tre platser och skriva "Bergelin Corner". Men idag fick alltså den språksamme Bergelin sällskap av en minst lika talför kamrat i Fransson. Något som fick Bodda att döpa om hörnet till "Speaker's Corner".

 

Vi lär få höra en och annan kommentar från det hållet i vinter.

 

P.H.

Läs hela inlägget »

GRATIS SKRIDSKOKUL & BANDYKUL 2023/2024

Lördagar under vecka 45-50 och 2-9. Föranmälan är obligatorisk. Klicka på bilden för mer information och anmälan.