Nyhetsflöde

Vi säger grattis till Frida Flinkfeldt, Elsa Magnusson och Smilla Nordin som är uttagna till distriktlagsturningen för F16, 22-24 mars i Stockholm.

Tyvärr kan varken Frida eller Smilla delta men Elsa åker och representerar Selånger och Distrikt Nord tillsammans med nya lagkamrater från Kalix i norr till Rättvik i söder.

Föreningen önskar stort lycka till och hoppas hon får en rolig helg!

Läs hela inlägget »

Låt oss fylla läktarna imorgon fredag 2:a februari då vårt damlag spelar derby mot Söråker. En historisk match, då det är den första sedan 80-talet som spelas på Gärdehov på damseniornivå med Selånger representerat.

Tid: kl 19:00

Välkomna!

Läs hela inlägget »

Vi kommer att dra både januari- och februarivinnaren den 15:de februari.

  • Ni som har en andel och deltar via faktura: Vi kommer att skicka ut fakturor för 2024 Det finns alltid en möjlighet för er att konvertera till autogiro. Om ni finner det intressant så hör ni bara av er.
  • Ni som har en andel och deltar via autogiro: Dragning från ert konto görs nu den sista bankdagen i januari. Första dragningen görs då för både januari samt februari.

Lotteriet är en viktig inkomstkälla till vår verksamhet och för stunden så har vi ett antal lediga andelar som vi gärna vill fylla. Vet ni av någon som vill delta så be dom bara kontakta oss.
Har ni några funderingar så hör av dig till vår kassör. Vi ber om ursäkt för uppehållet.

Klicka här för mer information eller tecknande för andel 

Läs hela inlägget »

I helgen har våra äldre Selångertjejer varit till Rättvik och bildat lag tillsammans med Hammarby och Kalix. Med ett härligt GO i laget så blev de  trea i Radonett Flickbandycup 2023 efter att i sista matchen besegrat Höjden/Mölndal.

Tack Hammarby bandy flickor och Kalix bandy dam för en rolig helg!

Glädje - Glöd - Gemenskap 

Läs hela inlägget »

Årsmötet genomfördes den 12 juni på Gärdehov i det nyrenoverade Selångerrummet.

Vid årsmötet valdes bland annat styrelse för det kommande verksamhetsår. Efter inkommen motion om Hedersmedlem, som beslutades att skrivas in i stadgarna paragraf 10. 

På styrelsens rekommendation utsågs Ola Eriksson och Kenneth Bodin till föreningens första hedersmedlemmar.

Läs hela inlägget »

GRATIS SKRIDSKOKUL & BANDYKUL 2023/2024

Lördagar under vecka 45-50 och 2-9. Föranmälan är obligatorisk. Klicka på bilden för mer information och anmälan.