Nyhetsflöde

I lördags den 2 november så drog säsongen igång med Bandykul och trots att höstlovet pågick fortfarande så kom ett 10-tal barn. 
Nu på lördag den 9 november då kör vi igång på allvar med både Bandykul och starten av Skridskokul. På plats vid bandyplan finns även vår samarbetspartner för säsongen Sportoteket för utlåning av utrustning.

Läs hela inlägget »

I över 40 år har Östen Sundin varit hängiven Selånger Bandy. Som ytterhalvselegant, tålmodig bandypedagog och stabilt brinnande eldsjäl. Nu fyller han 70 år. 

Östen Sundins engagemang i Selånger SK Bandy är en färgrik palett som berättar om ett fantastiskt idrottsengagemang. Länge var han elitspelaren. Han var med när klubben tog steget upp i den absoluta eliten under andra halvan av 70-talet.

Läs hela inlägget »
Höstlovskul 2019 Höstlovskul 2019

Under dagarna 28-30 oktober har föreningen bjudit in till Höstlovskul för Sundsvalls barn.

Evenemanget lockade ett 20-tal ungdomar per dag, några med sin första kontakt med bandyn och andra är redan inbitna spelare men alla känner en stor glädje att få busa runt med några av våra A-lags och P16 grabbar på isen.

Läs hela inlägget »

Säsongen drar igång inom kort men Selångers ungdomar är redan ute i farten.

Föreningen har under dagen representerats på tre olika uttagningsläger i distriktet. Söderhamn, Rättvik och Edsbyn har fått besök av våra blåställ!!

Läs hela inlägget »

Oavsett om du är nybörjare eller inbiten bandyspelare är du välkommen till Höstlovskul. Alla åldrar är välkomna!
Med anledning av omständigheter vi inte rår på kommer isen på bandyplan inte hinna bli färdig till måndag. Vi flyttar därför in Höstlovskul till hockeyhallen. Vilket påverkar tiderna för dagarna, läs hela nyheten för mer information!

Datum: 28 - 30 oktober (måndag - onsdag) OBS! uppdaterade tider

Läs hela inlägget »

Nytt från Svenskbandy.se