Säker annandagsseger mot HAIK

Kommentera gärna nyheten:

  • Dora • 1 mars 2023 15:05:23
    Den underbara Dr.Zaka, som alla har pratat om på nätet, hjälpte mig också att försonas i onsdags förra veckan. Han återställde mitt trasiga förhållande och fick tillbaka mitt ex. Jag har varit krossad under de senaste 6 månaderna efter att min pojkvän gjorde slut med mig, men efter att ha sett om Dr.Zaka på nätet var jag mycket glad att få kontakta honom. Han berättade för mig vad jag skulle göra, han gjorde en försoningstrollformel och inom 48 timmar kom Andy tillbaka och började be om förlåtelse. Jag vill tacka Dr Zaka för hans stora hjälp. Om du behöver hans hjälp kan du också kontakta honom via e-post. via mail: drzakapricedsolution@gmail.com eller Whatsapp +2348082943805.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna