Selånger - Snoddas 8-5 (5-1)

Såhär ser en nöjd människa ut. Fem kassar från Smallinhos spak. Såhär ser en nöjd människa ut. Fem kassar från Smallinhos spak.

Premiärsöndag på Gärdehov och SSK tog emot ungtupparna i Snoddas BK (tidigare Bollnäs U) med varma servetter. "Vi kör direkt på avslag" löd direktiven från tränar-Simon.

Och spelarna följde för en gångs skull tipset från coachen, så det sa pang-pang-pang och 3-0 på tavlan efter inte ens åtta spelade minuter. Smalle x 2 och Greger på förarbeten från Garba och Willie x 2. Tackar, tackar.

Första halvleken var i stora drag en riktigt bra division 1 match. Hawaiitendenser ibland, men oftast ordnat spel. Bolln... jag menar Snoddas hade bollen för det mesta och skapade en del, men det var Selånger som gjorde målen. 4-0 värmde gott efter en halvtimme då bollnäspojken, hälsinge-hunken Froms skickade in en stramare från strax utanför straffområdet.

Bolln... jag menar Snoddas skapade en del chanser. Den mest uppenbara var en straff som nummer 10 Jonatan Sundberg sköt över. Smalle däremot brände ingenting. 5-1 i halvtid varav tre från målspottaren och nöjdheten själv Karl Olov "Small" Rimér Högberg.

Det får nog nästan ses som maxutdelning för de blå att det stod 5-1 i paus. Snoddas var bra.

När vaktmästarna gjorde isen blank och fin i pausen började regnet falla. Knotter de luxe och andra halvlek var inte mycket att skriva hem om. Jo, förresten! CJ:s macka till Smalle fram till 7-3 med dryga kvarten kvar var en mycket njutbar delikatess.

Där trodde man att matchen var avgjord, men Snoddas kvicknade till och gick upp till 7-5 mycket tack vare den förnämligt spelande nummer 9 Jesper Larsson. Dock kom ett svar från Selånger fram till slutresultatet 8-5. Det var Blomman som fick sätta den spiken i kistan framspelad av Simon Ehrström som alltså fick vara med och avgöra mot sina gamla lagkamrater.

Hälsinge-Hunken Froms, som också spelade det laget förra året, rapporterades rejält nervös innan matchen med en 4-5 uppkastningar och det var framför allt med lättnad han kunde konstatera att segern till sist bärgades.

Tack för det! Kommande helg blir det drabbningar i Norrbotten mot Haparanda och Nyborg. Förhoppningsvis med maginnehållet kvar i kroppen. Kul att säsongen är igång!

Selånger SK Bandy - Snoddas BK 8-5 (5-1)
Matchfakta: http://elitrapport.se/report?gameid=12340

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna