Selånger - Uppsala 1-5

Det blev enbart förluster för Selånger i WT bandycup. Sista matchen mot Uppsala BoIS slutade med fem mål i baken och bara ett framåt.

- Ja, vad ska man säga nu då, suckar Simon i telefonen.  Det var första kvarten... De kom upp högt på oss och vi fastnade i hästskoåkningar allt längre ut mot sargen och allt längre ner i banan.  Efter en kvart började vi spela på rättvända spelare med fart framåt och då såg vi att det gick att komma ur pressen. Men Uppsala var starka i den här matchen.

I Selånger syntes en A-lagsdebutant mellan stolparna: Jack Holm, som kom till klubben från Frillesås förra året.

- Han skötte sig bra och inget av målen kan vi lasta honom för. För övrigt stod Blomman över eftersom han var lite krasslig.

Så hur summerar Simon helgen?

- Spelet hackar. Det beror framför allt på att många passningar inte sitter där de ska. När passningarna blir upp mot 20-30 meter långa så är det ofta de hamnar för långt framför eller bakom spelaren. Och då stannar ju hela spelet upp.

- Vi har stunder då det är väldigt bra, då vi gör precis som vi bestämt och det är prickfritt både offensivt och defensivt, men vi behöver göra det längre perioder, så nu lär vi nöta på och nöta in.

Nästa helg åker A-laget och en stor del av ungdomslagen till Rättvik för träningsläger.

Selånger SK Bandy - Uppsala BoIS 1-5
SSK: André Sjödin-Granzell på straff

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna