Selånger - Nyborg 6-4 (5-2)

Yes! Där satt den. Efter tre oavgjorda mot Karlsborg och Nyborg, kom äntligen en vinst mot topplagen. Första halvlek var kanske det bästa vi har gjort på hela säongen. Fem kvalitetskassar framåt och mycket tätt bakåt. Det hela förmörkades dock en aning av att vi gav bort bollen på egen planhalva, så att norrbottningarna kunde göra två ändå.

Det har varit så lite för ofta den här säsongen.

Därmed hade de lite småhäng ändå inför andra. Första halvan av andra halvlek utmärktes av passivitet från vår sida och det utnyttjade Nyborg. De var steget före där och vi åkte på utvisningar. De gick upp till 5-4, men då kvicknade vi till igen och slutet på matchen var jämn spelmässigt. Gregster tryckte in i avgörande 6-4 med 6-7 minuter kvar och efter det kändes det lugnt. 

Det var många som var bra i vårt lag idag och vi lyckades hålla den ständigt hotande "Skuggan" Wikström under uppsikt så till den milda grad att han gick av banan poänglös.

Vi har en mikroskopisk chans att ta oss till kval och det är om Nyborg förlorar mot Umeå med några mål och vi öser in mål som aldrig förr mot Östersund i sista omgången. Det skiljer 32 mål...

Selånger SK Bandy - Nyborgs SK 6-4 (5-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report8297.html

P.H.
 

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna