Ny ordförande i Selånger Bandy

Selånger SK Bandys nya ordförande heter Tony Holmgren. Han har ett mångårigt förflutet som ordförande och styrelseledamot i karlstadklubben Boltic. Han var med även då klubben befann sig på yttersta elitnivå. För några sedan var han också ledamot i Gais Bandys styrelse.

Tony har nu flyttat till Sundsvalls för att jobba som rektor på Praktiska gymnasiet och bland det första han gjorde var att gå till kontaktrutan på vår hemsidan för att anmäla sitt intresse att arbeta för klubben. Varför?

- Jag älskar bandy, ler han och slår ut med armarna mot grusbädden på somriga Gärdehov.

Nu är det stenhårt jobb som gäller.

- Nästan alla föreningar har hemsidor där det står fina saker om vad klubben vill och att man ska satsa ungdomarna. Men hur många gör verkligen det som står på hemsidorna? Jag är här för att få saker och ting gjorda, säger Tony Holmgren.

Bara att hoppas att något av det som står på den här hemsidan stämmer och kommer att stämma ännu bättre då...

Klart är också att Helen Eriksson, sedan tidigare bekant som ungdomskommittéledamot, går in i styrelsen. Hon kommer bland annat att jobba med handlingsplan för A-laget och vara ett stöd för sportkommittén och A-lagsledningen.

Selånger Bandy vill tacka Pär-Mikael Persson, som hållit i ordförandeklubben det senaste året, och även avgående kassören Hans Jonsson för deras insatser. Tack ska ni ha!

Ulf Kristofersson blir ny kassör.
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna