Selånger-Rättvik 4-4 (2-2)

Det var som att en lätt dimma blev till små, små vattendroppar som lade sig på isen och gjorde den lätt hoppig. Så synd, för annars var det en perfekt bandyafton på Gärdehov med bara lätt vind och runt noll grader.

- Oooooooooooh! Såg du?

Sade Jimpajen när han stöp i en spricka precis innan avslag.

Sedan kom matchen igång och spelet präglades av mycket felpass och misstag. Rättvik levde mycket på sina duktiga halvor Tomas Hellberg och Mattias Larsson medan vi kom till en del lägen efter kontringar.

Temat var att Rättvik gjorde mål och att vi kvitterade. Fyra gånger hämtade vi upp ett underläge och det får ses som en styrka. Särskilt eftersom vi på sistone spelet jämna matcher, men inte fått med oss några poäng. Flower Power var nedslagen efter matchen, ty han brände en straff i slutskedet, men som tur var fick vi en straff till och den satte Greger buteljhögt till höger. Stor butelj. Magnumflaska.

Så det blev det i alla fall en pinne och håller vi det snittet i de matcher som är kvar kan det räcka till kval.

Nästa match: En spännande stockholmturné med Tellus på lördag och Gustavsberg på söndag.

Selånger SK Bandy - IFK Rättvik 4-4 (2-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report5515.html

#17

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna