Katrineholm - Selånger Bandy 10-0 (6-0)

JK släppte bara in tio. Det räckte till att bli matchens lirare för oss.

Selånger på Backavallen, det var inte igår. Var det här Hasse Bengtsson hade en tjuga i suspensoiren som han köpte korv för i halvtid?

Vi frågar Simba.

Nä, det var på Hällåsen i Söderhamn.

Vår färd ner mot Katrineholm började dagen innan match. Bodda hade som vanligt gjort sitt bästa i organisationen av resan, men som vanligt var det svårt att få alla nöjda. En anonym röst bakifrån bussen klagade när middagen serverades: "Kan vi inte få nån god mat eller? Torr jävla broccolilåda. Så jävla iskallt som det kan bli."

Bodin fick inte bara bannor, även om det är själva grunden. Beröm kom från chauffören för den tämligen exakta uppskattningen av restiden ner till Katrineholm. En flashig buss hade han kommit över den här gången också, till skillnad från när vi rasslade ner till Västerås.

Nu var det alltså Katrineholm som gällde - Sveriges lustgård som dom tydligen kallar kommunen här nere. Oklart vad som åsyftas. Det bjöds på åtskilliga plusgrader, lite regnstänk och mjuk is. Fast bortsett från vädret går det inte att klaga på Katrineholm och Backavallen. En gedigen idrottsplats.

Däremot kan vi klaga på KVBS mottagande av oss. Riktigt oförskämt att göra mål på sina gäster efter sex sekunder. Det var en flipp direkt från mittpunkten ner mot vårt högerförsvar. Där kom nummer 15 farandes, fick med sig bollen och drämde in 1-0. Vi fattade inte vad som hände. Det var först senare som det gick upp för oss att han rimligtvis måste ha varit över mittlinjen innan bollen slogs.

Vi var hur som helst inte närvarande i början av matchen. Nätrassel fyra gånger om första tjugo och så var den matchen mer eller mindre körd. Vi tog timeout och kom väl in i det lite bättre, men på det hela taget gjorde vi vår blekaste insats hittills i serien.

10-0. Inte mycket lustgård över det resultatet.

Vi får ta och prestera desto bättre mot Borlänge istället.

Katrineholm Värmbol BS - Selånger SK Bandy 10-0 (6-0)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report5458.html

#17

Kommentera:

  • Bandylover • 22 december 2013 11:58:17
    Sveriges lustgård kommer från Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa och
    syftar på landskapet Sörmland. Enligt många här i Katrineholm var det vid Stora Djulö Herrgård strax utanför tätorten gässen landade! Hoppas det går bra för er i fortsättningen för bandyn behöver fästen norr om Hälsingland!

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna