Söndagen bjöd på en fantastisk bandydag på Gärdet. Kallt i luften, soligt och vindstilla med ett spel som värmde stora delar av dagen, kul!

Det var första gången vi spelade på fullstor plan vilket var mycket lärorikt för oss.

Man förstår passningarnas betydelse då orken kan tryta efter många uppåkningar, varje rusch är över 100 m. Det är stor skillnad från vårat vanliga 7:manna spel.

Selånger - Edsbyn 3-3 (3-0)

Vi började spela mot Edsbyn P-12. Ingen förstod nog vad som hände under första halvlek men resultattavlan stod på 3-0 för oss. Ett makalöst spel med gnistrande åkning vilket resulterade i klar ledning i halvlek. Edsbyn arbetade sig in i matchen och vår skridskoåkning mattades av lite mot slutet.

Hälsingarna kvitterade i slutskedet till 3-3 vilket i det stora var ett rättvist resultat.

Mycket bra insatser över lag i SSK med extra plus till Calle Sandin, Filip Hedman och Theodor Stenhagens oändliga arbetsinsats.

Selånger - HAIK 2-2 (1-2)

Matchen mot Härnösand blev jämn och tuff, vi var lite trötta efter föregående match men lyckades hålla jämna steg med HAIK som har snabba, duktiga bandyspelare i denna årskull.

Extra plus till Melker Lindqvist magiska långa dragningar samt en stabil liberoinsats från Erik Rex.

Selånger - Edsbyn 2-3 (1-1)

En match som stod och vägde, ett spelmässigt övertag från Edsbyn men några riktigt vassa chanser som Selånger missade i slutet. En mycket spännande match.

Extre plus till Marcus holdo, målvakten Ole Sandin som räddade kvar laget i matchen under en period i andra. Erik Rex pangade in vårat första hörnmål! Härligt!!

Sent på eftermiddagen avslutades matchspelet. Ett gäng slutkörda, frusna, hungriga ungdommar tog "slang med bröd" i selångerrummet för att sedan åka hem belåtna efter en intensiv bandydag på gärdet.

Ett extra stort tack till stordommaren Tomas Nordin som utbildade alla ungdommar idag.

Vi är mycket tacksamma för din hjälp i kylan idag!