Selånger Bandy - Östersunds BS 13-1 (6-0)

Glad målvakt. Glad målvakt.

Med en vecka till premiären genrepade vi mot Östersund, som faktiskt gjorde sin första match för säsongen. Samma lag möter vi i serieprempan om en vecka.

 

Jämtarna verkar inte vara rädda för nya grepp. En av dom värmde upp med vattengymnastik i pölen bakom förrådet mot Nordichallen. Det går ju bra såhär års.

 

Vi försökte trumma på redan från start. Det gör man väl nästan jämt i och för sig, men den här gången fick vi utdelning tämligen omgående också när Jensa skickade in i en boll från långt ute på vänsterkanten till Blomster som petade in nystanet vid bortre stolpen.

 

Innan halvleken var över hade Blomman gjort tre. Ändå klagade han på klubban i halvtid:

 

- Jag måste ha en jag kan skjuta med. (Och det sa han som svar på att han hade missat en passning..)

 

Vad hände i andra? Tja, knackig inledning med timeout från Zinkan som följd. Det huvudsakliga budskapet var väl att skärper ni inte till er är det lika bra att vi lägger ner. Och vi var tillräckligt som ville fortsätta så spelet blev lite bättre faktiskt.

 

Fyra hörnor trycktes dit i andra halvlek. En föregicks av att Greger skrek "Gregster!" till Woxberg ute vid hörnflaggan och sen smekte Greger in kulan. HK - Hänga Kasse.

 

Sju mål av oss i andra och vi stannade på tretton. Blomman mållös sista 45 dock.

 

- Jag måste ha en ny klubba, löd analysen efteråt.

 

SSK - ÖBS 13-1 (6-0)

Målen SSK: Tobbe Sjödin 4, Nicklas Blomqvist 3, André Sjödin-Granzell 2, Henrik Leyonberg, Jim Norberg, Mikael Norberg (Det blir tolv. Gjorde Jens Jonsson ett också?)

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna