Försäsongen igång på riktigt

Fotocred: André Sjödin-Granzell Fotocred: André Sjödin-Granzell

När vi kryssat oss förbi högstadiekidsen med enorma jackor och tagit oss in bakom biljardrummet på Centrumvillan i Granloholm, då låg den där. Sticksjöskolans gymnastiksal. Helt öde, till hälften belyst och med ett blått golv vars färg får en att tänka på Söderhavens paradisiska atoller. Det var en dröm, det var ett äventyr, det var Selångers första försäsongspass.

 

Under ledning av Uffe Kristofersson mjukstartade vi och spelade mest innebandy. Det var segt och ovant och väldigt lite av skönspel syntes, men ibland dök små guldkorn upp med någon öppnande passning och något elegant avslut.

 

Uffe själv deltog i spelet och tillhörde det lag som förlorade nästan alla matcher. Mot slutet av träningen bestämde han att lagen skulle delas om, vilket i praktiken innebar att han och Martin Wiström bytte lag. En lurig manöver av Kristofersson som slutade i att han fick känna den efterlängtade smaken

av segerns sötma.

 

Träningen avrundades med några styrkeövningar.

 

P.H.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna