- Ah, ljudbuss!

Jeppe sken upp när han äntrade bussen och Ring så spelar vi strömmade ur högtalarna.

Det var dags för avfärd mot Borlänge och match mot den obesegrade serieledaren. När vi kom fram till Tunets IP konstaterade vi som brukar muttra över att vi måste ta in och lägga ut sargen varje träning att det finns de som har det värre. Här fanns nämligen en uppspolad hockeyplan med tre sargbitar uppställda. Bara att fylla på vid träning. Det var även ordningsgjort för hängande belysning över planen, men lampor saknades. Man får anta att de som hyr planen även får hänga upp belysningen.

Tydligen läggs krutet på bandyplanen på Tunet. Det var den bästa is vi spelat på i år. Överhuvudtaget var de yttre förhållanden gynnsamma och det kändes bra efter det härke till bandymatch vi tvingades genomlida i snöyran mot Borlänge hemma.

Första halvlek bör ha varit helt i Borlängepublikens smak. Dels fick de stifta bekantskap med våra fina röda spelskjortor, dels trillade det in mål i en ganska strid ström, framför allt för hemmalaget. Vi hade riktigt kämpigt där ett tag med tre mål i baken på tio minuter, från 2-2 till 5-2, och dessutom många hörnor emot oss.

I paus justerade vi våra utgångspositioner i det defensiva spelet en aning och det föll väl ut. Samtidigt kanske Borlängespelarna blev något försiktiga och slog vakt om sin ledning istället för att spela fullt ut. Vi vann andra halvlek med 2-0, men räckte inte ända fram.

The Gregster hängde fyra kassar och var dagens man i SSK.

Nu återstår fyra matcher för oss i serien. Alla hemma på Gärdehov. Vi ska vinna dem och göra många mål, så kom och kolla! Det blir dock de vanliga blå spelskjortorna då, men de är fina de också. Och när man tänker efter - två gånger har vi haft de röda tröjorna, två gånger har vi förlorat med 5-4.

Borlänge/Stora Tuna Bandy - Selånger SK Bandy 5-4 (5-2)